Perez voorspelt titelstrijd: "Ik sluit Feyenoord ook nog niet"

Kenneth Perez aan het werk bij ESPN
Kenneth Perez aan het werk bij ESPN Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez vindt Ajax de absolute favoriet in de strijd om de landstitel. Met de huidige financiële middelen is Ajax verplicht om kampioen te worden, vindt de Deense analist.

“Gezien de selectie en gezien de middelen denk ik dat zeker. Als jij deze winter nog Steven Bergwijn kan halen voor ruim twintig miljoen euro, dan zegt dat natuurlijk wel wat”, begint Perez bij Voetbal International.

“Voor de spanning van de competitie zou het goed zijn als er eens een andere club kampioen wordt, zodat er ook een andere club de Champions League in gaat en daar het geld uit kan halen”, gaat hij verder. “Anders wordt het verschil op een gegeven moment te groot.”

Naast Ajax en PSV denkt Perez ook dat Feyenoord nog kans maakt op de titel. “Ik sluit Feyenoord ook nog niet uit in de titelstrijd, al is de kans natuurlijk groter dat een van die anderen het wordt. Maar de eerste seizoenshelft is ook al gek verlopen, dus wie weet wat er nog gaat gebeuren.”

BetCity heeft een Boosted Odd voor het duel tussen NEC en Feyenoord. Weet Feyenoord te winnen in Nijmegen? Dan krijg je als nieuwe speler maar liefst 4x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties