Perez uit kritiek: "Goed dat je meeloopt, maar blijf op de been"

Kenneth Perez aan het werk bij ESPN
Kenneth Perez aan het werk bij ESPN Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez heeft allesbehalve genoten van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Zowel Ajax als Feyenoord kregen weinig uitgespeelde kansen in een wedstrijd die vooral op het middenveld gespeeld werd.

“Spanning was er altijd tijdens deze wedstrijd, maar enige kwaliteit was wel gewenst. Dat was er gewoon niet. De verklaring was heel vaak dat ze zo onder druk werden gezet, maar het was vooral de oriëntatie en handelingssnelheid. Die miste heel erg bij spelers, waardoor je het gevoel krijgt dat je sneller moet handelen dan je eigenlijk moet”, begint Perez bij ESPN.

Beide ploegen kregen erg weinig kansen. “In een wedstrijd heb je altijd momenten die een wedstrijd beslissen. In dit geval was dat een eigen doelpunt. De wedstrijd was nog niet beslist, want het leek erop dat Feyenoord na de rust veel beter voor de dag kwam. Dan maakt Nelson een zeer grote fout als aanvaller. Goed dat je meeloopt, maar blijf op de been.”

Kees Kwakman denkt dat de spelers de fans hebben gemist. “De hele sfeer, alles eromheen, merk je als speler ook. Maar om dit er dan van te maken als speler... Zeker omdat dit de twee ploegen zijn waar je misschien wel het meest van verwacht.”

Dankzij Feyenoordpings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord tegen SC Heerenveen! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties