Perez schrikt van Feyenoorder: "Dit was het meest schocking"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez vond het optreden van Santiago Gimenez tegen Fortuna Sittard schrijnend. De spits van Feyenoord weten al weken moeilijk tot niet het net te vinden, maar kwam in Limburg helemaal niet in het spel voor.

Feyenoord won uiteindelijk met 0-1, maar aan Gimenez lag het niet. “Dit was de meest shocking wedstrijd die ik heb gezien van hem”, begint Perez bij Voetbalpraat. "In de andere wedstrijden zet hij nog druk, sprint hij en voegt hij nog waarde toe, maar nu is hij echt totaal niet zichzelf in alle aspecten. Het verval is wel heel opvallend."

Een paar maanden geleden werd er nog gesproken van een vertrek voor gigantische bedragen, maar Perez vraagt zich af hoe buitenlandse club nu naar Gimenez. "Het is vervelend voor de penningmeester van Feyenoord. Clubs kijken ook zeker naar de prestaties in het laatste halfjaar. Je moet eigenlijk over een heel jaar gezien heer en meester zijn in de Eredivisie", stelt de Deense analist. "Ik denk dat zo’n halfjaar toch wel zwaar weegt voor scouts."

Lees meer:
0 reacties