Perez fileert Feyenoorder: "Ze spelen eigenlijk met tien man"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Orange Pictures

Kenneth Perez heeft zondag het duel tussen Fortuna en Feyenoord met veel aandacht bekeken. Het viel de analist van ESPN op dat de Rotterdammers een flinke dissonant in de ploeg hebben zitten, Santiago Giménez.

“Dat klinkt misschien een beetje oneerbiedig, maar ze spelen eigenlijk met tien man. Giménez is wel echt shocking hoor, zeker hoe goed hij is geweest, nu helaas anderhalf, twee maanden geleden. Hoe hij nu voetbalt, dat is echt Dr. Jekyll and Mr Hyde: je weet niet wat je ziet. Hij had zestien balcontacten vandaag. De klungeligheid waarmee hij voetbalt… En hij probeert van alles. Hij is met alles bezig, behalve met lekker spelen. Hij heeft ook totaal geen timing."

Karim El Ahmadi is iets milder, maar ziet ook in dat Giménez weinig bijdraagt op dit moment. "Soms zit je als spits niet goed in je vel als je in een team speelt dat niet draait. Maar Feyenoord draait gewoon goed, bij hem stokt het gewoon. Soms kun je denken dat het aan je medespelers ligt. Tegen Ajax (6-0, red.) was hij ook de minste speler", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties