Pedersen over toekomst bij Feyenoord: "Zou ook goede keuze zijn"

Marcus Pedersen
Marcus Pedersen Foto: © Pro Shots

Het is nog niet helemaal duidelijk of Marcus Pedersen dit seizoen bij Feyenoord speelt. Ondanks interesse van onder andere Southampton richt de verdediger zijn peilen vooralsnog op Feyenoord.

"Er zijn veel geruchten, maar ik focus me op de voorbereiding met Feyenoord", zei hij in gesprek met ESPN. "Ik ben speler van Feyenoord, en wil me niet bezig houden met wat er verder allemaal gebeurt. Ik ben hier met mijn hoofd en wil deel uitmaken van dit project."

De verdediger ontkent niet dat Southampton eventueel een optie is. "Ik ben een speler die nooit bang is geweest om een nieuwe stap naar een hogere competitie te maken. Southampton laat al jaren laten zien dat ze jonge talenten kunnen ontwikkelen en doorverkopen aan grotere club. Ik heb zelf niet met ze gesproken. Ik wil me niet met de vele geruchten bezighouden, maar me focussen op het voetbal."

Pedersen blijft even graag bij Feyenoord. "Blijven zou ook een goede keuze voor me zijn. Ik ben hier nu een jaar, voel me goed, ken de club, de trainer en de geweldige fans. Ik kan me hier in alle rust op het voetbal richten. Als ik nu zou vertrekken, zou dat de derde keer in iets meer dan twee jaar zijn. Je moet je ook altijd weer aanpassen aan een nieuwe plek, dat kost ook veel energie."

"Ik hou van Nederland", besluit Pedersen. "Het is een prachtig land, en vooral Rotterdam is een mooie stad. Ik heb hier niks te klagen. Ook aan blijven zitten nog veel voordelen."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand