Pastoor vertrekt bij Almere City: "Hoor Feyenoord niet over hem"

Alex Pastoor neemt na dit seizoen afscheid van Almere City. De oud-jeugdtrainer van Feyenoord liet weten even wat anders te doen dan voetbal. 

Johan Derksen vindt het bijzonder dat de naam van Pastoor nergens valt. "Zou die Alex een andere club of een andere baan hebben?", vraagt hij zich af in Vandaag Inside. "Hij zou vrachtwagenchauffeur worden", grapt Valentijn Driessen. De oefenmeester gaf aan best iets anders dan voetbal te willen doen. "Die gaat weg omdat hij denkt niet verder te kunnen groeien daar", denkt de journalist. 

"Hij denkt misschien dat hij heel goed in de markt ligt, want hij heeft het niet slecht gedaan", vervolgt Derksen. Driessen denkt echter dat dat niet het geval is. "De clubs staan niet in de rij, ik hoor Feyenoord ook niet over Alex Pastoor. Daar heeft hij ook al een keer eerder gezeten (als trainer van Jong red.)."

Feyenoord zoekt nog wel naar een nieuwe trainer. Dick Schreuder gaf onlangs toe dat de club uit Rotterdam altijd mag bellen. "Dat had hij beter niet kunnen doen, dat was een beetje een goedkope advertentie", vindt Derksen. "Als hij bij PEC gebleven was, hij had ze teruggebracht naar de Eredivisie, had hij in Nederland een sprong kunnen maken. Niet via even snel geld verdienen in Spanje."

Lees meer:
0 reacties