Öztürk weet: "Simeone zal niet voor de schoonheidsprijs komen"

Feyenoord speelt over een kleine twee weken tegen Atlético Madrid. VI-journalist Süleyman Öztürk weet dat Diego Simeone al druk bezig is met het maken van een plan, om zo de opbouw van de Rotterdammers te verstoren.

"Tegen Lazio viel het mij heel erg op dat zij zich echt hadden aangepast aan de manier van opbouwen van Feyenoord", zegt hij bij FC Rijnmond. "Dat zie je zelden in de groepsfase van de Champions League, dat een tegenstander zich aanpast aan een Nederlandse club. Atlético werd in eigen huis ook te kijk gezet door Feyenoord, maar ze wonnen omdat Feyenoord niet goed genoeg was in de eigen zestien."

Öztürk gaat verder: "Simeone gaat een manier verzinnen om de opbouw van Feyenoord, waarmee ze makkelijk door de linies komen, tegen te gaan. En Atlético zal gaan irriteren, Simeone zal niet voor de schoonheidsprijs komen", weet de verslaggever. Hij weet dat Feyenoord-uit een belangrijke wedstrijd is voor de Spanjaarden: "Feyenoord-uit is ook voor hem een enorme finale, hij moet zijn salaris waarmaken."

Lees meer:
0 reacties