Sipke Hulshoff trots: "In Rotterdam altijd op m'n plek gevoeld"

Sipke Hulshoff
Sipke Hulshoff Foto: © Pro Shots

Sipke Hulshoff vertrekt definitief naar Liverpool FC in het kielzog van Arne Slot. De laatste formaliteiten rondom de overstap van de assistent-trainer van Feyenoord naar de Engelse topclub zijn woensdag officieel afgerond, dat meldt Feyenoord op haar officië

Hulshof is dankbaar, zo laat hij weten: "Ik wil de supporters bedanken voor de geweldige steun die we als team hebben gekregen de afgelopen jaren. Feyenoord is een fantastische club en ik wens ze heel veel succes toe komend seizoen – iets dat makkelijk te roepen is maar wat ik uit de grond van mijn hart meen. Ik heb me in Rotterdam ontzettend op mijn plek gevoeld, mede dankzij alle mensen op de werkvloer die ervoor hebben gezorgd dat we als staf ons werk goed konden doen. De herinneringen, zeker aan de mooie prijzen die we met de club hebben gewonnen, blijven voor altijd."

Hulshoff kwam in 2021 van FC Volendam naar Feyenoord. Nadat hij in zijn eerste seizoen in Rotterdam het beloftenelftal Feyenoord Onder 21 onder zijn hoede had, voegde hij zich vanaf de voorbereiding op seizoen 2022-2023 als assistent-trainer bij de staf van hoofdtrainer Arne Slot.

Lees meer:
0 reacties