Oud-trainer Linssen lovend: ''Dat zal hem in De Kuip ook lukken''

Ton Lokhoff, oud-trainer van Bryan Linssen, denkt dat Linssen gaat slagen bij Feyenoord. Zo stelt hij in gesprek met Voetbal International

Lokhoff was vanaf de winter van 2012 tot de zomer van 2013 anderhalf jaar de trainer van Linssen bij VVV. Linssen, inmiddels 29 jaar, speelt al tien jaar in de eredivisie. "Hij heeft nu ervaring, heeft veel meegemaakt. Ik denk wel dat hij kan slagen bij Feyenoord. Je hoort mensen vaak praten over Kuipvrees, maar ik denk dat Bryan daar wel tegen bestand is."

"Het ligt aan je karakter. Maar je weet ook dat als het wel goed gaat en je maakt een goal, dat de mensen je in de armen sluiten, dan kan je niet kapot. Bryan staat open in het leven, heeft veel humor, is altijd in voor een geintje, wil hard werken en zal altijd zijn goals meepakken, daar heeft hij nou eenmaal het gevoel voor. Dan word je door die mensen omarmd."

Lokhoff heeft er alle vertrouwen in de Linssen weinig last gaat hebben van aanpassingsproblemen bij zijn nieuwe club in Rotterdam. "Het is ook niet de eerste keer dat hij binnenkomt bij een nieuwe club, dus daar heb ik absoluut geen angst voor. Ik denk dat hij dat absoluut kan ondergaan. Het is hem bij andere clubs gelukt, dat zal hem in De Kuip ook lukken."

Lees meer: