Oud-aanvaller Leonardo: "Zonder Feyenoord had ik niet bestaan"

Leonardo in actie voor Feyenoord
Leonardo in actie voor Feyenoord Foto: © BSR Agency

Feyenoord heeft vrijdag een Special over Leonardo uitgebracht. Het item van bijna een half uur is te zien op Feyenoord ONE.

Op 12-jarige leeftijd werd de talentvolle technicus door Feyenoord naar Rotterdam gehaald, waar hij grote indruk maakte op Varkenoord en het eerste elftal haalde. Nu verricht Leonardo maatschappelijk werk voor de club. "Het is bijzonder om weer met het Feyenoord-logo op mijn shirt te lopen", vertelt hij aan Feyenoord ONE.

"Het is zestien jaar geleden dat ik weg ben gegaan bij Feyenoord. Ik was elf toen ik naar Feyenoord ging. Het was het mooiste uit mijn leven. Ik krijg nu gelijk weer kippenvel", zegt de Braziliaan. Leonardo maakte op zijn zeventiende zijn debuut voor Feyenoord. "De supporters roepen je naam, dat was geweldig. Ik heb er heel weinig van genoten en was heel vaak geblesseerd."

"Feyenoord was vanaf het begin voor mij familie. Alleen had ik wel vaak ruzie met mijn familie. Feyenoord was boos op mij, maar ze waren heel belangrijk in mijn leven. Zonder Feyenoord had ik niet bestaan", maakt hij duidelijk.

Lees meer:
0 reacties