Orkun Kökcü wordt uit selectie gezet en moet geldboete betalen

Orkun Kökcü
Orkun Kökcü Foto: © BSR Agency

Orkun Kökcü is door zijn trainer Roger Schmidt en de club uit de selectie gezet. Kritische noten van de voetballer in De Telegraaf zijn in het verkeerde keelgat geschoten.

In gesprek met de Nederlandse krant uitte de oud-Feyenoorder zijn frustraties over hoe het momenteel gaat bij de Portugese club. De middenvelder is niet tevreden met de rol die hij heeft in het elftal. Ook haalde hij nog even uit naar zijn trainer Schmidt. Deze uitspraken zijn echter niet geaccepteerd door de voormalige PSV-trainer en de club. Vanwege deze uitspraken is de Turkse international uit de selectie gezet voor de wedstrijd bij Cas Pia AC.

Dat is echter niet de enige straf voor hem. Ook moet hij een geldboete betalen voor de uitspraken die hij heeft gedaan. Hoe er op de lange termijn met deze situatie zal worden omgegaan, is nog onduidelijk. Wel lijkt het erop dat Kökcü komende zomer alweer vertrekt bij Benfica. De middenvelder speelde tot nu toe negentien wedstrijden voor Benfica waarin hij driemaal wist te scoren.

Lees meer:
0 reacties