Orkun Kökcü vertelt: "Dat geeft mij een speciaal gevoel natuurlijk"

Orkun Kökcü
Orkun Kökcü Foto: © Pro Shots

Orkun Kökcü kende een lastige start bij zijn nieuwe club SL Benfica, echter wist hij gedurende het seizoen steeds meer zijn stempel te drukken op de ploeg. In gesprek met Feyenoord Magazine vertelt de middenvelder uit te kijken naar de geplande oefenwedstrijd met Feyenoord. 

"Het is altijd leuk om iedereen van Feyenoord weer te zien", vertelt Kökcü. "Vorig jaar hebben we al tegen elkaar gespeeld in De Kuip, nu mogen wij Feyenoord hier in Portugal ontvangen. Dat geeft mij natuurlijk een speciaal gevoel. Ik volg de club sowieso nog op de voet en probeer alle wedstrijden te zien. Ik vond het heel mooi om te zien hoe het team zich na het kampioenschap heeft doorontwikkeld."

Voor Kökcü was het ook geen verrassing dat Arne Slot een toptransfer ging maken. "Ik weet dat hij de potentie heeft om in de absolute top te werken, dat heb ik van dichtbij kunnen meemaken. Hij verdient het om deze stap te maken en het wordt een mooie uitdaging voor hem", vertelt hij daarover.

Maar voor het allemaal zover is gaat de middenvelder eerst nog een EK spelen met zijn land Turkije. "Het vorige EK in 2020 was niet heel goed als groep en individueel. We verloren al onze groepswedstrijden en zelf heb ik toen maar tien minuutjes gespeeld. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het nu beter gaan doen. We hebben een nieuwe coach die tactisch van hoog niveau is en we zitten in een mooie groep", besluit hij. 

Lees meer:
0 reacties