Orkun Kökcü lovend: "Hij verdient het om deze stap te maken"

Orkun Kökcü
Orkun Kökcü Foto: © BSR Agency

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt Feyenoord deze zomer in Lissabon een oefenwedstrijd tegen Benfica. Daar wacht een weerzien met voormalig Feyenoorder Orkun Kökcü, die nu bij Benfica speelt. De Turkse middenvelder kijkt erg uit naar het duel tegen de Rotterdammers. 

"Het is altijd leuk om iedereen van Feyenoord weer te zien", zegt de Turk tegen Feyenoord Magazine. "Vorig jaar hebben we al tegen elkaar gespeeld in De Kuip, nu mogen wij Feyenoord hier in Portugal ontvangen. Dat geeft mij natuurlijk een speciaal gevoel." 

Kökcü vervolgt: "Ik volg de club sowieso nog op de voet en probeer alle wedstrijden te zien. Wij spelen vaak ’s avonds, als het uitkomt probeer ik dan ’s middags naar Feyenoord te kijken. Ik vond het heel mooi om te zien hoe het team zich na het kampioenschap van 2023 heeft doorontwikkeld."

Arne Slot is inmiddels vertrokken bij Feyenoord. Hij is de nieuwe trainer van Liverpool. Kökcü is niet verrast door deze overstap. "Ik weet dat hij de potentie heeft om in de absolute top te werken, dat heb ik van dichtbij kunnen meemaken. Hij verdient het om deze stap te maken, dat wordt een mooie uitdaging voor hem", aldus Orkun Kökcü.

Lees meer:
0 reacties