Opvallend moment: "Hier heeft Geertruida geen last van stotteren"

Thomas Beelen verbaasde zich erover dat Lutsharel Geertruida de gangmaker was tijdens de huldiging van Feyenoord van maandagochtend. Geertruida, die niet vaak aan het woord komt vanwege zijn stotterprobleem, ging flink los met de microfoon in de hand.

Thomas Beelen stond nog niet eerder met Feyenoord op het podium aangezien hij vorig jaar nog bij PEC Zwolle speelde. Tegenover Rijnmond zegt Beelen: "Je maakt het niet vaak mee in je carrière, die momenten moet je koesteren. Ik heb heel veel verschillende nummers gehoord. Lutsharel Geertruida had wel een beetje de leiding, die was gewoon aan het optreden daar. Die kreeg er wel een leuk sfeertje in, dat was leuk. Hij is wel een gangmaker, maar hij nam het goed over. Dat deed ie echt goed! Hier kwam hij aardig los, hier heeft ie geen last van het stotteren."

Ook Arne Slot verbaasde menigeen door de presentatie op zich te nemen. "Dat viel mij ook op, maar leuk dat hij het op die manier oppakte." Over het feest van gisteren zegt Beelen dat het goed uit is gepakt. "Voor mij is het wel 'vroeg' geworden. We hadden eerst een feestje met familie en vrienden. Toen dat klaar was zijn we nog even de stad in geweest. Broederliefde kwam nog optreden, dus dat was wel leuk. In de stad doen we wel een drankje en lekker dansen met elkaar. Het is mooi dat we het seizoen kunnen afsluiten met een prijs."

Lees meer:
0 reacties