Opnieuw discussie over keepers: "Hij wordt op handen gedragen"

Timon Wellenreuther
Timon Wellenreuther Foto: © Pro Shots

Timon Wellenreuther was zondagavond weer goed bezig onder de lat bij Feyenoord. Bij FC Rijnmond werd de vraag weer opgerakeld wie de eerste keeper moet zijn wanneer Justin Bijlow terugkeert van zijn blessure.

Dennis Kranenburg geeft tijdens de uitzending aan dat Feyenoord in de competitie dit jaar al acht keer de nul wist te houden. “Er is een fase geweest waarin zo'n beetje ieder schot op doel een doelpunt was. Het scheelt dat Wellenreuther in een goede fase zit. Maar sowieso, de jongens achterin scoren elke week wel minimaal een 7,5.”

Doordat Wellenreuther het goed doet, wordt nu ook weer de vraag gesteld wie straks de eerste keeper moet zijn, geeft presentator Bart Nolles aan. “Ik wil de vraag niet stellen, want ik heb het idee dat ik hem iedere uitzending stel. Maar Wellenreuther geeft iedere wedstrijd wel weer aanleiding om die vraag te stellen.”

Geert den Ouden geeft aan dat Feyenoord heel goed moet bedenken wat ze willen met Bijlow. “Niks ten nadele van hem, want voor hem is het heel vervelend. Maar gaat Feyenoord geld steken in een jongen waarvan ze weten dat hij maar 50% van de wedstrijden speelt?" Ook geeft Kranenburg aan dat Wellenreuther weleens zou kunnen vertrekken als hij weer tweede keeper wordt. “Dat heeft hij al eens aangegeven.”

Ook geeft Kranenburg aan dat er echt iets is veranderd bij Wellenreuther. “Door het publiek wordt hij op handen gedragen. Ik kan me voorstellen dat hij zegt: als ik niet blijf spelen, wil ik met de leeftijd die ik nu heb ergens anders eerste keeper worden. Er is echt wel interesse uit het buitenland, uit grote competities”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties