Opmerkelijk: 'Jaap Stam kan na 23 jaar terugkeren bij grootmacht'

Jaap Stam bij zijn presentatie bij DOS Kampen
Jaap Stam bij zijn presentatie bij DOS Kampen Foto: © Pro Shots

Jaap Stam heeft een rijke carrière als voetballer achter de rug. De voormalig hoofdtrainer van Feyenoord speelde voor clubs als Lazio Roma en AC Milan, maar was ook succesvol bij Manchester United.

En de voormalig verdediger kan een bijzondere terugkeer maken naar de Engelse grootmacht, zo meldt TuttoMercatoWeb. Het medium schrijft dat Stam een 'schakel tussen club en technische staf' moet worden op Old Trafford. "Volgens de informatie die de redactie de afgelopen uren heeft verzameld, zijn er contacten gelegd tussen de club en Stam zelf om zijn mogelijke terugkeer naar Old Trafford te bespreken", aldus het Italiaanse medium.

Stam vertrok in de zomer van 1998 bij PSV om aan de slag te gaan bij Manchester United. Hij raakte in 2001 echter in de clinch met Sir Alex Ferguson, waarna hij verkocht werd aan Lazio Roma. In 2007 stopte Stam bij Ajax met voetballen. Als trainer stond Stam voor de groep bij Reading, PEC Zwolle Feyenoord en FC Cincinatti. Begin dit jaar tekende hij nog als hoofdtrainer bij DOS Kampen, de club waar hij in de jeugd speelde.

Lees meer:
0 reacties