Opheldering rondom Geertruida: "Over die optie is niet gesproken"

Lutsharel Geertruida uitzinnig na de bekerwinst met Feyenoord
Lutsharel Geertruida uitzinnig na de bekerwinst met Feyenoord Foto: © Pro Shots

Afgelopen weekend ontstond er een hoop discussie rondom Lutsharel Geertruida, die als toeschouwer aanwezig was bij de wedstrijd tussen West Ham United en Liverpool. Het Algemeen Dagblad ontkrachtte dinsdagavond, dat een overstap van de Feyenoord-verdediger naar de nieuwe club van Arne Slot op dit moment niet op de agenda staat.

De voornaamste reden dat Geertruida in London was, had te maken met het ontmoeten van oud-Feyenoorder en tevens vriend Crysencio Summerville, die het met Leeds United opnam tegen Queens Park Rangers.

Een dag daarna zette hij koers richting London Stadium om de wedstrijd tussen West Ham en Liverpool bij te wonen. Het Algemeen Dagblad schreef. "Over die optie is in Liverpool tot op heden nog niet gesproken." Geertruida heeft bij Feyenoord nog een contract voor één jaar. Over een verlenging praten de speler en de club niet meer.

Eerder was Leipzig geïnteresseerd in de komst van Geertruida. Afgelopen zomer had de verdediger al de mogelijkheid om Rotterdam te verlaten. Een overstap naar Duitsland, die Feyenoord ongeveer 32,5 miljoen euro had kunnen opleveren, strandde op het laatste moment. "De verwachting is dat Geertruida deze zomer een stuk minder zal kunnen opbrengen, zijn transfervrije status is immers een jaar dichterbij gekomen," aldus de conclusie van het AD.

Lees meer:
0 reacties