Oosting reageert op Feyenoord-geruchten: "Wat moet ik ermee?"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

Nu Arne Slot meer en meer in verband wordt gebracht met een overgang naar Liverpool, gonzen in Rotterdam de geruchten over zijn mogelijke opvolger bij Feyenoord. Hier zou ook Joseph Oosting op de lijst staan, de trainer van het goed presterende FC Twente.

Oosting won woensdagavond met 3-1 van Almere City en plaatste zich zodoende met FC Twente voor de groepsfase van de Europa League. Na afloop van het duel vroeg ESPN hem naar een mogelijke overgang naar Feyenoord.

Oosting reageerde als volgt voor de camera: "Ik lees het en dat is mooi, maar ik werk bij FC Twente en heb het hier goed naar mijn zin. Wat moet ik er voor de rest mee? Het zijn allemaal geruchten. Volgens mij is Slot nog niet rond, dus wat moet ik ermee? Het zijn geruchten. Ik heb het hier heel goed naar mijn zin en heb een contract getekend voor twee jaar. Het is zoals het is. Ik doe niet mee aan geruchten of wat in de media verschijnt."

Vincent Schildkamp vroeg nog even door en stelde de vraag of het 100% zeker is dat Oosting blijft bij FC Twente. "Als dit, als dat, ik doe daar niet aan mee. Als het gebeurt dan zien we het wel", aldus Oosting, die daarmee een slag om de arm lijkt te houden.

Lees meer:
0 reacties