Obispo: "Als meisje van Zuid kan ik alleen maar trots zijn"

Celainy Obispo in duel met SC Heerenveen
Celainy Obispo in duel met SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Feyenoord Vrouwen beleefde vandaag een primeur door een competitiewedstrijd in de Kuip te spelen. Er werd gespeeld tegen Ajax, helaas was het resultaat niet zo glorieus.

Celainy Obispo genoot van de wedstrijd, zo laat zij weten op de Youtube-pagina van RTV Rijnmond. Voor haar een droom die uitkwam: "Ik speelde eerst nog tussen de jongens, Feyenoord had toen nog geen meisjes maar als er een club zou zijn waarvoor ik wilde spelen dan was het Feyenoord. Er was voor mij niets mooiers."

Al snel brak ze door bij het vrouwenelftal van de Rotterdammers. "We hebben zulke mooie momenten meegemaakt dit seizoen. Ik had niet verwacht dat we zo snel in de Kuip zouden spelen. Als meisje van Zuid kan ik alleen maar trots zijn."

"Je ziet nu sinds Feyenoord is begonnen, dat er veel animo is, het is super belangrijk dat zo'n grote club als Feyenoord er is. Dat is belangrijk voor het vrouwenvoetbal in Nederland. Het kan alleen maar mooier worden. Wij maken stappen, dus wellicht mogen we vaker in de kuip spelen. Dat zou ik heel mooi vinden", besluit ze optimistisch.

Lees meer:
0 reacties