Nuytinck vol zelfvertrouwen: "Hebben laten zien van topclubs"

Bram Nuytinck bij NEC
Bram Nuytinck bij NEC Foto: © Pro Shots

Zondag staat de finale tussen NEC en Feyenoord op het programma. In Nijmegen is het vertrouwen groot als we de woorden van Bram Nuytinck horen op de persconferentie in aanloop naar het duel.

De verdediger van NEC zegt het volgende: "De stemming in Nijmegen is heel goed. Bij ons in de spelersgroep is het hetzelfde. De fans zijn hier al zo lang mee bezig. Het is iets gigantisch. Deze week krijg je het nog meer mee dan daarvoor. Een finale is een aparte wedstrijd, maar in de competitie hebben wij laten dat we kunnen winnen van topclubs. Tegen PSV was echt een soort statement van onze ploeg. Toen kregen veel mensen door dat NEC een serieuze ploeg is."

Rogier Meijer heeft ook zin in het duel en is net als Nuytinck vol vertrouwen. "Het is een wedstrijd op zich. Feyenoord heeft nog niet verloren dit jaar, dus wij zullen als elftal de wedstrijd van ons leven moeten spelen om te winnen. Daar werken we naartoe. De complimenten mogen naar onze technische directeur. Hij heeft vastgehouden aan hetgeen waar we deze zomer mee zijn gestart. Ook heeft hij spelers gehaald die onderdeel zijn van het succes nu."

Lees meer:
0 reacties