'Feyenoord-target Veerman kan rekenen op Eredivisie-interesse'

1
'Feyenoord-target Veerman kan rekenen op Eredivisie-interesse'

AZ wil Joey Veerman overnemen van SC Heerenveen na het vertrek van Teun Koopmeiners. Dat meldt Voetbal International. De middenvelder van de Friezen stond ook op de lijst bij Feyenoord, maar hij bleek veel te duur.

De Alkmaarders zouden zelfs al een bod hebben gedaan op de spelmaker, maar daarvan raakte technisch manager Ferry de Haan niet onder de indruk. "De situatie is wat ons betreft niet anders dan een paar weken geleden", aldus de beleidsbepaler.

Eerder deed Hellas Verona een bod op Veerman van circa vijf miljoen euro. De Friezen zetten in op het dubbele. Geld is er wel in Alkmaar. De ploeg verkocht deze zomer Myron Boadu, Calvin Stengs, Marco Bizot en Koopmeiners gaat dus ook nog vertrekken. Opvallend is dat de Alkmaarders net nu een bod doen. Zondagmiddag staan de clubs tegenover elkaar.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Aug 2021 om 11:35
    AZ gaat voor een lager transferbedrag maar hun Kassa loopt allang over, dus Heerenveen, U bent gewaarschuwd minimaal 10 miljoen voor Joey Veerman dit kan AZ makkelijk ophoesten en anders nog een seizoen jullie elftal in koers positie houden
Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›