'Viergever naar Feyenoord? PSV vraagt schijntje voor verdediger'

1
'Viergever naar Feyenoord? PSV vraagt schijntje voor verdediger'

Nick Viergever maakte de overstap van Ajax naar PSV. Nu kan de verdediger een transfer maken naar Feyenoord. De mandekker is dit seizoen niet zeker van een basisplaats en mag daarom vertrekken voor een schijntje. 

Feyenoord Transfermarkt weet dat de Rotterdammers 200.000 euro moeten neerleggen voor Viergever, die centraal en als linksback uit de voeten kan. Hij moet Arne Slot meer mogelijkheden geven nu Leroy Fer een transfer heeft gemaakt naar Turkije. De middenvelder werd dit seizoen vooral gebruikt als verdediger bij gebrek aan beter. Nu lijkt er dus wel een echte mandekker naar De Kuip te komen.

Viergever speelt inmiddels drie jaar bij PSV, dat hem overnam van Ajax. In zijn eerste twee seizoenen was hij een vaste waarde voor de nummer twee van de Eredivisie, maar dit seizoen geeft Roger Schmidt de voorkeur aan Ramalho, Olivier Boscagli en eerste invaller Armando Obispo.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Aug 2021 om 08:49
    veel geschreeuw van een paar nietszeggende malloten van, geen Viergever naar Feyenoord, Zondag tegen Utrecht hadden jullie in je handjes mogen wrijven als deze ervaren man aan de verdediging was toegevoegd, als noodoptie gewoon een goede verdediger
Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›