Hahn terug in Eredivisie: ''Dat vond ik alleen maar positief''

0
Hahn terug in Eredivisie: ''Dat vond ik alleen maar positief''

Warner Hahn is terug in de Eredivisie. De doelman, die eerder speelde bij onder meer PEC Zwolle, Feyenoord en SC Heerenveen heeft een éénjarig contract ondertekend bij de promovendus, meldt de club.

De 29-jarige Hahn speelde het afgelopen seizoen bij RSC Anderlecht. "Ik had een goed gesprek met de trainer en technisch manager. Natuurlijk kende ik de club al, onder meer van de wedstrijden die ik tegen ze heb gespeeld. Het mooie is dat dat altijd vijandige wedstrijden waren, vanwege de rivaliteit met FC Dordrecht en bovenal PEC Zwolle. Dat vond ik alleen maar positief: Go Ahead Eagles heeft een geweldige aanhang, een mooi stadion en een goed veld", begint Hahn op de website van zijn nieuwe club.

Hahn is direct inzetbaar voor Go Ahead Eagles. "Ik voel me goed, fit. Waar de meeste spelers misschien vakantie hebben gehad, was ik de afgelopen maanden volop bezig met Suriname in de WK-kwalificatie en Gold Cup. Ik heb niet veel vrij gehad, maar lekker gespeeld en getraind. Ik ben heel erg fit en heb echt zin om te beginnen bij Go Ahead Eagles."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›