''Advocaat deed dit weekend erg badinerend over Leonne Stentler''

0
''Advocaat deed dit weekend erg badinerend over Leonne Stentler''

Het is nog altijd niet bekend wie de nieuwe bondscoach van de OranjeLeeuwinnen gaat worden. Hugo Borst denkt dat Louis van Gaal de ideale kandidaat zou zijn als opvolger van Sarina Wiegman.

"Louis is met pensioen. Jammer. Heel jammer. Hij zou zijn opdracht serieus hebben genomen", begint Borst in het Algemeen Dagblad. "Ze hadden beslist naar hem geluisterd, onze Leeuwinnen. Want de vrouwen hebben het best hoog in hun bol gekregen, of misschien moet ik stellen: ze zijn zich bewust van de sterrenstatus, ze zijn veeleisend."

"Hij zou zich niet bezondigen aan die stomme vergelijking tussen mannenvoetbal en vrouwenvoetbal, de meeste mannen doen dat", vervolgt Borst. "Louis zou ook een van de weinigen zijn die niet te schijterig was geweest om Wiegman op te volgen, de coach die buitenproportioneel goed heeft gepresteerd met haar team."

Ook oppert Borst de naam van Dick Advocaat. "Als aller-, allerlaatste job? Hmmm. Hij deed dit weekend erg badinerend over Leonne Stentler. 'Snotneus', schamperde hij over de analyticus van de NOS", besluit de columnist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›