Transferprobleem voor Feyenoord: ''Dat zal de prijs drukken''

0
Transferprobleem voor Feyenoord: ''Dat zal de prijs drukken''

Feyenoord kampt met fikse financiële problemen waardoor de club wel spelers moet verkopen. Het Algemeen Dagblad stelt dat de spelers echter steeds minder waard worden.

''Keeper Justin Bijlow stond op de drempel van een debuut in Oranje, maar is sindsdien vooral aan het revalideren. Middenvelder Orkun Kökçü kon mede door blessureleed de stijgende lijn van vorig seizoen nog niet doortrekken. Rechtsback Lutsharel Geertruida liet zich dit seizoen in aanvallend opzicht vooral zien, met al zeven doelpunten in 26 wedstrijden. Maar zijn optreden tegen Heerenveen was zwaar onder de maat'', valt te lezen in de krant.

Dat betekent dat de club alle hoop heeft gevestigd op Marcos Senesi. De verdediger zou tussen de vijftien en twintig miljoen waard zijn, maar het is de vraag of de Rotterdammers dat kunnen krijgen. ''De clubs weten inmiddels dat Feyenoord geld nodig heeft, een gegeven dat de verkoopprijzen zal drukken. De centrale verdediger liet in Enschede bovendien wederom geen verpletterende indruk achter, juist nu Feyenoord zo vurig hoopt dat hij blijft opvallen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›