Feyenoord-target Van de Ven getipt: ''AZ of PSV kun je zo naartoe''

0
Feyenoord-target Van de Ven getipt: ''AZ of PSV kun je zo naartoe''

Micky van de Ven staat bij alle topclubs in Nederland op de scoutingslijst, maar Hans Kraay jr. ziet de verdediger van FC Volendam niet bij Feyenoord spelen.

''Als ik een goede voetballer echt wil leren kennen, ga ik kijken naar de warming-up. Als je bij Van de Ven kijkt, dan heb je nou niet bepaald iets van: goh, wat heeft hij een dynamische loop. Of: wat trapt hij lekker door ballen heen'', begint de analist kritisch bij Voetbal International. Toch is hij lovend: ''Kees Kwakman en ik zijn vorig seizoen heel snel overtuigd geraakt. A: van zijn pass. B: van zijn snelheid, zijn rugdekking geven, zijn sliding.''

De ESPN-verslaggever denkt dat Van de Ven zo aan de slag kan in de top van de Eredivisie. Hij ziet voor het talent de meeste kansen op speeltijd in Alkmaar of Eindhoven. In Rotterdam loopt Marcos Senesi namelijk al rond. ''AZ kan je zo naartoe, want je bent beter dan Bruno Martins Indi. PSV kan je zo naartoe, binnen een halfjaar speel je Boscagli eruit. Als die zaakwaarnemer twijfels heeft: bel mij, Hansie Hansie'', besluit Kraay. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›