''Stengs, Boadu en Wijndal popelen om in De Kuip te dartelen''

1
''Stengs, Boadu en Wijndal popelen om in De Kuip te dartelen''

Henk Spaan lacht om de geruchten dat Arne Slot meerdere spelers van AZ mee zou willen nemen naar Feyenoord. De columnist ziet dat niet gebeuren.

''Er gaan nu complottheorieën door Rotterdam-Zuid, vergelijkbaar met het wildste vaccinatie­samenzweringsgelul voor de intellectueel uitgedaagden. Raiola en Slot zouden Stengs, ­Boadu en Wijndal naar De Kuip willen halen met behulp van investeerders die met gratis geld strooien omdat ze zo van Feyenoord houden. Stengs, Boadu en Wijndal staan te popelen om in De Kuip te gaan dartelen'', schrijft hij in Het Parool.

''In het buitenland kunnen ze vier miljoen per jaar vangen, in Rotterdam anderhalf miljoen maximaal en weet je wat? Ze kiezen onvoorwaardelijk voor het grote Feyenoord en leveren uit de goedheid van hun Alkmaarse harten tweeënhalf miljoen euro per jaar in. Intussen lonken de bestbetaalde Rotterdamse sterren naar het buitenland, want Berghuis en Senesi willen ook goud delven. Alleen Stengs, Boadu, Wijndal en Raiola doen alles voor niks'', besluit hij cynisch.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Dec 2020 om 20:48
    spaan is een neus
Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›