Feyenoord wilde drie Eredivisie-uitblinkers: ''Ze hadden een plan''

0
Feyenoord wilde drie Eredivisie-uitblinkers: ''Ze hadden een plan''

Clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad weet dat Frank Arnesen voor de coronacrisis ambitieuze plannen had met Feyenoord. Mohammed Kudus, Joey Veerman en Chidera Ejuke stonden hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers, maar konden door de coronacrisis minder geld uitgeven.

"Voor de coronacrisis had Feyenoord echt een plan liggen. Dat is niet des Feyenoords, een plan. Ze hebben niet alleen naar Studio Sport gekeken en gedacht: die gaan we halen. Daar lijkt het nu wel op, want Diemers is natuurlijk een Studio Sport-aankoop. Daarvoor hadden ze Kudus op de lijst staan, die kent Arnesen heel goed. Ze dachten ook aan Veerman en Ejuke", begint Gouka bij FOX Sports.

Uiteindelijk kwam Feyenoord uit bij Mark Diemers en Bryan Linssen. "Feyenoord dacht dat soort bedragen ook neer te kunnen leggen. Maar plots konden ze geen negen miljoen euro meer neerleggen, maar was het helemaal verdwenen", zegt Gouka. "Toen hebben ze bij Diemers aangeklopt. Arnesen was niet zo gecharmeerd van dat soort aankopen, maar het was beter iets dan niets. Het zijn voor de Eredivisiespelers die je in een druk programma kunt inzetten waardoor het niveau niet keldert."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›