Fraser naar Feyenoord? ''Ik zie hem trainer in De Kuip worden''

1
Fraser naar Feyenoord? ''Ik zie hem trainer in De Kuip worden''

Dick Advocaat gaat nog een seizoen door bij Feyenoord, maar nu wordt er al over zijn opvolger gepraat. Dirk Kuijt lijkt de aangewezen persoon te zijn.

Johan Derksen is kritisch op de oud-voetballer en ziet liever Henk Fraser naar De Kuip komen. ''Het is voor Sparta heel goed dat hij heeft bijgetekend. Ik zie hem nog wel trainer in De Kuip worden'', laat de analist weten in gesprek met RTV Rijnmond.

Hij hoopt dat Fraser het stokje overneemt van Advocaat en niet Kuijt. ''Op basis waarvan moet hij hier trainer worden? Niet op basis van wat hij bij de jeugd heeft gepresteerd. En ook niet op basis van wat hij zelf op het veld heeft laten zien. Dat is iets heel anders dan een team managen. Heel raar, maar het schijnt hem beloofd te zijn.''

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Aug 2020 om 16:13
    Ik hoop dat Fraser niet de volgende trainer van Feyenoord zal worden, dan zie ik liever van de Brom, die heeft al wat laten zien. Misschien later voor Fraser, ik heb er geen goed gevoel bij, het is een beste vent maar wat mij betreft nog niet geschikt voor Feyenoord.
Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›