'Feyenoord gaat strijd aan om 27-jarige verdediger van Hongaarse kampioen'

0
'Feyenoord gaat strijd aan om 27-jarige verdediger van Hongaarse kampioen'

Feyenoord is de afgelopen periode al zeer actief geweest op het aantrekken van spelers en het verlengen van contracten. Met een zo goed als zeker vertrek van Eric Botteghin en grote interesse in Marcos Senesi, zouden de Rotterdammers voorlopig nog niet klaar zijn op de transfermarkt.

Twee belangrijke verdedigers kan Feyenoord potentieel verliezen komende zomer. In de zoektocht naar een vervanger zouden de Rotterdammers bij Miha Blazic zijn uitgekomen. De Sloveen werd afgelopen december ook al aan de Eredivisionist gelinkt.

Zowel Hongaarse media als Inside Feyenoord geven aan dat Feyenoord al concreet op de markt is voor Blazic. De 27-jarige verdediger staat nog onder contract bij het Hongaarse Ferencvaros, maar wil komende zomer een stap hogerop maken. Dankzij interesse van verschillende clubs, zou dat niet onmogelijk zijn.

De waarde van de verdediger, die afgelopen seizoen 45 wedstrijden speelde waarin hij drie keer scoorde en één assist gaf, wordt op zo'n 1,2 miljoen euro geschat. Mocht Blazic vertrokken bij Ferencvaros, dan doet hij dat als landskampioen. Afgelopen seizoen is hij namelijk met dertien punten voorsprong kampioen geworden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›