Feyenoord moet verkopen: ''Maar Arnesen zit niet op Marktplaats''

0
Feyenoord moet verkopen: ''Maar Arnesen zit niet op Marktplaats''

Feyenoord heeft dit seizoen niet veel geld te besteden door de gevolgen van het coronavirus, maar de club gaat de spelers niet in de uitverkoop zetten.

Mark Diemers, Bryan Linssen en Christian Conteh werden al naar Rotterdam gehaald, maar dat waren allemaal geen dure aankopen. In totaal kosten de drie nieuwkomers qua transfersom nog geen anderhalf miljoen euro. Het is de vijver waar Feyenoord deze zomer in moet vissen. ''Maar de sportieve winst voor Feyenoord zit hem in de transfers die niet hebben plaatsgevonden'', valt te lezen in De Telegraaf.

Steven Berghuis blijft tot dusver, terwijl Kökcü en Fer hebben hun contract voor jaren verlengd hebben. ''Heeft Feyenoord dan helemaal geen transfers nodig om financieel het hoofd boven water te houden in een jaar, waarin meer dan 20 miljoen euro moet worden bezuinigd? Ja, natuurlijk. De club moet net als elke Nederlandse betaald voetbalorganisatie alle seizoenen spelers verkopen om zwarte cijfers te kunnen schrijven.''

De speler waar vooral interesse voor is, is Marcos Senesi. ''Meldt een Europese topclub zich voor de Argentijnse verdediger Marcos Senesi, dan zegt Feyenoord ook niet keihard 'nee' als er een recordbedrag op tafel komt. Maar Arnesen zit met zijn spelers niet op Marktplaats, waar iedereen voor een habbekrats aan leuke spullen wil komen.'' De mandekker moet minstens achttien miljoen euro in het laatje brengen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!