'Ook vanuit de Premier League belangstelling voor Senesi'

0
'Ook vanuit de Premier League belangstelling voor Senesi'

Het is maar de vraag of Feyenoord haar topverdediger Marco Senesi deze transferzomer weet te behouden. Na interesse uit Spanje en Italië heeft ook Premier League-club Everton FC de Argentijn op de radar staan. Dat meldt The Sunday Mirror althans.

Op basis van het afgelopen seizoen zouden The Toffees overtuigd zijn geraakt van de kwaliteiten van Senesi. De 23-jarige mandekker kende een stroeve start in Rotterdam, maar groeide in de loop van het seizoen uit tot één van de sterkhouders in het elftal van Dick Advocaat.

Volgens The Sunday Mirror wil Carlo Ancelotti dolgraag een nieuwe centrale verdediger aan de selectie toevoegen en heeft de Everton-manager Marcel Brands, technisch directeur van The Toffees, de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een defensieve versterking. Naast Senesi zou ook John Stones van Manchester City bij Everton in beeld zijn.

Bij welk bedrag Feyenoord bereid is afstand te doen van Senesi is overigens onbekend. De vraagprijs voor de Argentijn wordt op zo'n twintig miljoen euro geschat, terwijl Feyenoord vorig jaar slechts zeven miljoen euro voor hem neertelde.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›