''Linssen is wel een speler die kan slagen bij Feyenoord''

0
''Linssen is wel een speler die kan slagen bij Feyenoord''

Het lijkt erop dat Bryan Linssen alsnog bij Feyenoord gaat tekenen. Meerdere mislukte pogingen van de Rotterdammers om de Limburger in te lijven, weerhield ze er niet van om nog een keer het contact op te zoeken met de transfervrije aanvaller.

"Begin mei speelde het natuurlijk al. Toen wilden ze hem hebben. Het eerste bod was lager dan dat hij bij Vitesse verdiende, dus dat vond Linssen een tegenvaller. Hij had juist in een gesprek met Arnesen het idee dat hij een belangrijke speler kon worden in De Kuip. Dat financiële bod leek er niet op", blikt Mikos Gouka terug. "Vervolgens hebben ze nog een paar keer met elkaar gesproken, maar dat kwam niet dicht genoeg bij elkaar. Twee weken later hebben ze het nog een keer geprobeerd en nu zien ze dat hij nog steeds nergens heeft getekend."

"Conteh is gehaald maar dat is wel een spits voor de toekomst", vervolgt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ze zoeken iemand die er meteen staat en ze hebben waarschijnlijk in de scoutingslijsten gekeken en de tips nagetrokken en daaruit de conclusie getrokken dat Linssen toch veruit de beste is."

"Heel vaak blijken spelers van de subtop in De Kuip niet te werken, dus het is geen zekerheid. Maar dit wel een spelers waarvan tegenstanders zeggen dat hij niet ergens snel van onder de indruk is. Het is ook geen typische Limburger", aldus Gouka. "We denken wel dat het een speler kan zijn die kan slagen bij Feyenoord, zeker als hij topfit binnenkomt. Het is voor hem een gouden kans om in de top drie aan te sluiten en daar meteen naam te maken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!