''Laten we hopen dat El Ahmadi een voorbeeld aan Robben neemt''

0
''Laten we hopen dat El Ahmadi een voorbeeld aan Robben neemt''

FC Twente hoopt dat Karim El Ahmadi komend seizoen in de Grolsch Veste speelt. Hij kan daarmee het voorbeeld volgen van Arjen Robben, die is teruggekeerd naar de club waar hij ooit zijn eerste stappen in het betaalde voetbal zette.

''Laten we hopen dat hij een voorbeeld aan Arjen neemt'', zegt Jan Streuer in TC Tubantia. De technisch directeur van FC Twente wil graag werken met de ervaren middenvelder, maar op dit moment zit een transfer er nog niet in. Momenteel speelt hij bij Al-Ittihad in Saoedi-Arabië en daar wordt de competitie nog uitgespeeld. Dat betekent dat hij pas op 4 september transfervrij is. Een week later begint de eredivisie weer.

''Ik heb een prima gesprek gehad met Twente en de plannen zagen er goed uit. Maar ik heb ze ook gezegd dat ze niet op me moeten wachten. Als ze een andere speler kunnen vinden, moeten ze dat doen'', vertelt El Ahmadi. Streuer weet ook nog niet zeker of er een transfer aan zit te komen. ''We houden contact met Karim, maar wij moeten zelf ook verder.''

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›