'Fer bereikt akkoord met nieuwe club; contractdetails uitgelekt'

0
'Fer bereikt akkoord met nieuwe club; contractdetails uitgelekt'

Leroy Fer heeft een principe-akkoord bereikt met Besiktas over een contract voor twee jaar, met optie voor nog een jaar. Dat meldt het Turkse Aksam zaterdag. De middenvelder van Feyenoord is deze zomer transfervrij.

Feyenoord wil Fer graag langer in de Kuip houden, maar vooralsnog leidden contractonderhandelingen tot niets. Hij wordt tevens al geruime tijd gelinkt aan een vertrek naar Besiktas, dat kapitaalkrachtiger is dan de Rotterdammers momenteel.

Volgens het eerdergenoemde medium verdient Fer nu 800.000 euro bij Feyenoord en wil de club dat salaris vanwege de coronacrisis met 12,5 procent verminderen. Bij Besiktas krijgt hij echter één miljoen euro netto aangeboden.

In Turkije ligt ook een contract van twee jaar voor hem klaar, met optie voor nog een jaar. Daarvoor zou Fer wel eerste de medische keuring met succes moeten doorstaan.

Feyenoord nam Fer in de zomer van 2019 transfervrij over van Swansea City. Afgelopen seizoen kwam Fer tot 23 competitieduels voor de Stadionclub, waarin hij tweemaal trefzeker was en twee assists afleverde.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›