Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs''

0
Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs''

Jeremain Lens staat voor een terugkeer naar de Eredivisie. De 32-jarige buitenspeler staat momenteel nog onder contract bij Besiktas, maar is sinds de uitbraak van de coronacrisis naar Nederland vertrokken.

En nu wil hij daar ook blijven, vertelt Lens in gesprek met het Turkse Fanatik. “Ik wil nu ook mijn voetbalcarrière in mijn eigen land voortzetten. Er zijn ook aanbiedingen van Nederlandse clubs. Ik wil op dit moment graag dichtbij mijn familie zijn.” Om welke Nederlandse clubs het gaat, vermeldt Lens niet.

Bij de Turkse topclub heeft hij nog een verbintenis tot medio 2022. Toch denkt hij dat het tot een transfer zal komen dit jaar. “Ik verwacht begrip van Besiktas voor een transfer”, aldus Lens. Eerder dit seizoen kwam de aanvaller tot één doelpunt en twee assists in 16 wedstrijden voor Besiktas.

Eerder dit jaar werd al bekend dat Dick Advocaat tevergeefs een poging had gedaan om de voormalig Oranje-international naar De Kuip te halen. Wellicht dat de nieuwe situatie daar verandering in brengt.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›