'Opgeleefde Amrabat maakt komende zomer overstap voor twintig miljoen euro'

1
'Opgeleefde Amrabat maakt komende zomer overstap voor twintig miljoen euro'

Sofyan Amrabat kan zich op gaan maken voor een transfer naar Fiorentina. De deal tussen Hellas Verona en de club uit Florence is zo goed als rond.

De oud-speler van Feyenoord maakt het seizoen af bij Hellas en vertrekt daarna naar Fiorentina, weet Sky Italia te melden. Amrabat was dit seizoen al actief voor De Italiaanse club en Club Brugge, waardoor een overstap deze winter niet tot de mogelijkheden behoort. De regels van de voetbalbond zeggen namelijk dat een speler per seizoen maar voor twee clubs in actie mag komen. 

Naar verluidt betaalt Fiorentina twintig miljoen euro voor de middenvelder, plus anderhalf miljoen euro aan bonussen. Een persoonlijk akkoord zou al zijn bereikt tussen de club en de speler. De opgeleefde middenvelder werd in Italië aan meerdere clubs gelinkt, waaronder Napoli. De ploeg uit Napels kwam er echter niet uit met de club, waarna Fiorentina toesloeg.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 31 Jan 2020 om 10:17
    wat was er technisch en qua organisatie mis op het moment dat amrabat in de uitverkoop werd gezet en nu voor de hoofdprijs van club naar club gaat?
zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›