Koolwijk zet vraagtekens bij Bozeník: ''Hij is wel een keiharde werker''

0
Koolwijk zet vraagtekens bij Bozeník: ''Hij is wel een keiharde werker''

Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord Róbert Bozeník over gaat nemen van MSK Zilina. Ryan Koolwijk speelt voor AS Trencín in de Slowaakse competitie en heeft de aanvaller meerdere keren zien spelen.

In een interview met De Telegraaf is de middenvelder niet heel positief over de spits. ''De interesse van Feyenoord is natuurlijk niet voor niets, maar eerlijk gezegd is er juist in de competitie niet zoveel van hem blijven hangen bij mij. Toen ik tegen hem speelde, dacht ik niet van: wow! Dat had ik bijvoorbeeld wel bij een spits van Slovan Bratislava, Andraz Sporar, die is gekocht door Sporting Lissabon. Daar droop de kwaliteit van af.''

Koolwijk wil de mogelijke aanwinst van de Rotterdamse club ook niet meteen afschrijven. ''Ik weet wel dat Bozeník een sterke jongen is, atletisch. Een keiharde werker. Hier hebben we ook wel meegekregen dat Feyenoord hem wil hebben en ik heb het er ook met de Slowaakse jongens over gehad. Hij is hier vooral bekend omdat hij het zo goed doet bij de nationale ploeg van Slowakije. In acht duels heeft hij vier keer gescoord. In de competitie scoort hij dit seizoen iets minder'', doelt hij op de drie treffers in zestien duels.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›