''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen''

( 0 reacties)
Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen''

FC Utrecht moet het het restant van het seizoen doen zonder Willem Janssen, waardoor de Domstedelingen nog de transfermarkt opgaan. Hans Kraay jr. weet wel wie hij zou halen als hij Jordy Zuidam was geweest.

“Ik zou gaan voor Jan-Arie van der Heijden. Die heeft ook bij Vitesse in het centrum gespeeld en zou dat bij Utrecht ook makkelijk kunnen”, aldus de oud-voetballer bij FOX Sports. “Je ziet ook aan Kik Pierie te denken, maar die laten ze niet gaan bij Ajax. Die willen ze het Ajax-gevoel geven.”

Ook bij FC Volendam zou een goede optie rondlopen volgens Kraay jr.. "Micky van de Ven vanuit onze Keuken Kampioen Divisie. Dat is nu misschien nog wat te snel, want die speelde tot nu toe pas vijftien wedstrijden in FC Volendam 1."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›