''Feyenoord had interesse, maar heeft geen bod uitgebracht''

0
''Feyenoord had interesse, maar heeft geen bod uitgebracht''

De aan Feyenoord gelinkte Erik Sorga (20) uit Estland vervolgt zijn carrière bij het Amerikaanse Loudoun United. Tegenover Delfi laat de zesvoudig international van Estland weten dat Feyenoord inderdaad interesse had, maar geen poging heeft ondernomen om hem over te nemen.

"Ik weet zeker dat er aanbiedingen waren van Braga en Heerenveen. Zij deden een aanbod om me te huren met een optie tot koop", vertelt Sorga. "Feyenoord had ook interesse, maar zij hebben geen bod uitgebracht. Wisla Krakow meldde zich, maar nadat de coach vertrek lieten ze hun aanbod vallen."

Bij Loudoun United komt Sorga feitelijk in het beloftenelftal van MLS-club DC United te spelen. "Er waren aanbiedingen uit Europa, maar die van DC United was het meest veelbelovend qua speeltijd, omstandigheden en comfort. Bijvoorbeeld een apartement en een auto. In Europa werden dat soort niet toegezegd", aldus Sorga.

Vorig jaar stond Sorga met Estland nog tweemaal tegenover het Nederlands elftal. Tot nu toe kwam hij zes keer uit voor het nationele elftal van Estland, met één doelpunt tot nu toe als gevolg.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!