Update | Ook VI meldt: 'Feyenoord heeft Özyakup bijna binnen' 'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' Arnesen over eerste aanwinst: ''Hij geeft ons meer mogelijkheden'' OFFICIEEL | Feyenoord en Slowaakse spits ondertekenen contract Karsdorp blij bij rentree: ''Zit voor het eerst echt lekker in m'n vel''

'Feyenoord doet toch bod op publiekslieveling Guidetti'

( 0 reacties)
'Feyenoord doet toch bod op publiekslieveling Guidetti'

John Guidetti van Deportivo Alavés werd deze transferperiode meerdere keren aan Feyenoord gelinkt, maar steeds werd gezegd dat de club geen interesse had in een terugkeer van de publiekslieveling. 

Het Mexicaanse Cruz Azul is geïnteresseerd in een samenwerking met de spits, maar journalist Carlos Córdova maakt via Twitter bekend dat Feyenoord dicht bij een akkoord is met de spits. Dat gerucht staat dus haaks op alle berichtgeving in de media waarin wordt gezegd dat de Rotterdammers niet op de spits zitten te wachten.

De journalist weet zeker dat de Rotterdammers in ieder geval een bod uitgebracht hebben voor de diensten van de spits. De oud-speler van Manchester City zou ongeveer 3,5 miljoen euro moeten kosten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!