''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune'

( 0 reacties)
'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune'

Marcos Senesi staat in de speciale belangstelling van clubs uit Spanje en Italië. Scouts uit Zuid-Europa zaten tijdens het gewonnen Eredivisie-duel met PSV op de tribune voor de Argentijn, schrijft De Telegraaf.

De Eredivisie-topper was bijzonder interessant voor scouts uit Zuid-Europa en dus zat er volgens de ochtendkrant 'een flinke delegatie' op de tribune in De Kuip. Jonge PSV-spelers zoals Steven Bergwijn, Donyell Malen en Mo Ihattaren vallen in de smaak, maar er is ook belangstelling voor Senesi.

Clubs uit Italië en Spanje hebben hun oog laten vallen op de linksbenige stopper van Feyenoord. Er wordt gesproken van serieuze belangstelling in Senesi, die na een stroeve start zijn draai gevonden lijkt te hebben in Rotterdam. De Argentijn doet het steeds beter en maakte ook in de topper tegen PSV indruk. 

Feyenoord betaalde afgelopen transferzomer maar liefst zeven miljoen euro voor de Argentijn, maar daar zal de club geen spijt van hebben gehad. Het is niet duidelijk hoeveel de Rotterdammers willen hebben voor de verdediger, maar de ochtendkrant weet te melden dat de club de mandekker liever helemaal nog niet laat gaan. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›