Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen'' FOTO | Fer krijgt nieuw rugnummer bij Feyenoord 'Toch nog geen Bozenik vandaag, overgang uitgesteld' Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen'' Tapia afwezig tegen Heracles; Twee spelers zijn op weg terug

'Arsenal denkt aan Kökcü en wil meer dan twintig miljoen euro betalen'

( 0 reacties)
'Arsenal denkt aan Kökcü en wil meer dan twintig miljoen euro betalen'

Feyenoord lijkt serieus na te moeten gaan denken over het vertrek van Orkun Kökcü. De middenvelder ontwikkelt zich geweldig in Rotterdam en dat is ook bij andere clubs opgevallen.

De middenvelder heeft dit seizoen een basisplaats bij Feyenoord, maar Jaap Stam laat hem niet elke wedstrijd negentig minuten spelen. De trainer is niet helemaal tevreden over het talent of hij wil hem juist rustig brengen. The Daily Mail weet te melden dat Arsenal overtuigd is van zijn kwaliteiten. 

De Londenaren scouten de middenvelder al geruime tijd en weten dat er veel kapers op de kust zijn en willen dus vroeg zaken doen met de Rotterdamse club. De Londenaren willen flink betalen voor het talent, want de Engelsen denken aan een bedrag boven de twintig miljoen euro. Daarmee zou het achttienjarige talent de duurste Feyenoorder aller tijden worden.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!