Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt'' ''Hoe maakt niet uit, het belangrijkste is dat we het halen'' Dumfries woest: ''De tweede penalty vind ik belachelijk'' ''Dat is de gretigheid die je nodig hebt om doelpunten te maken''

'Ayoub en Van der Heijden mogen uitkijken naar nieuwe club'

( 0 reacties)
'Ayoub en Van der Heijden mogen uitkijken naar nieuwe club'

Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub hoeven dit seizoen niet op veel speeltijd te rekenen bij Feyenoord. De kans bestaat dat ze in de winter beiden een transfer mogen maken van de clubleiding.

Dat is althans wat De Telegraaf verwacht. Van der Heijden sprak deze zomer al openlijk over een vertrek bij de Rotterdamse club, maar toen hield Feyenoord hem aan zijn contract. In de laatste dagen van de transferperiode werd Marcos Senesi echter nog naar de havenstad gehaald en dat betekent dat de kans op speeltijd nog kleiner is geworden voor de centrale verdediger.

Ayoub kwam twee seizoenen geleden transfervrij over van FC Utrecht, maar hij wist nooit een onomstreden basisspeler te worden in Rotterdam. Aan het begin van dit seizoen kampte de club met veel blessures op het middenveld, maar ook toen wist hij zich niet in de basis te spelen. De middenvelder werd op de bank gehouden, terwijl trainer Jaap Stam wel meerdere talenten de kans gunde. Inmiddels is Jens Toornstra ook weer op de weg terug na een blessure en dat betekent dat Ayoub nog verder zakt in de rangorde. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›