Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Krabbendam over spitspositie: ''Tot laatste uur mee bezig geweest''

( 0 reacties)
Krabbendam over spitspositie: ''Tot laatste uur mee bezig geweest''

Feyenoord was in de afgelopen transferzomer naarstig op zoek naar een spits, maar het lukte de Rotterdammers niet. Als de transfermarkt komende winter weer open gaat, blijft Álvaro Barreal een doelwit.

De spits zou samen met Vélez Sarsfield interesse genieten van Feyenoord, zo weet het Algemeen Dagblad. Omdat er gewacht moest worden op de Europa League-miljoen werd Marcos Senesi pas laat gehaald. Daardoor was er te weinig tijd om Barreal naar Rotterdam te laten komen.

"Ze zijn er tot het laatste uur van de window mee bezig geweest", vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. "Guidetti was ook in gesprek met Anderlecht, maar dat ging ook niet door. Het was allemaal veel te kort dag. In ieder geval hebben ze wel aan hem gedacht." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›