'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

'Feyenoord hoopt op Argentijnse dubbelslag van twaalf miljoen euro'

1
'Feyenoord hoopt op Argentijnse dubbelslag van twaalf miljoen euro'

Feyenoord lijkt in de laatste dagen van de transferzomer alsnog toe te willen slaan in Argentinië. Volgens De Telegraaf moeten San Lorenzo-verdediger Marcos Senesi en Vélez Sarsfield-aanvaller Álvaro Barreal naar De Kuip komen.

De komst van Senesi hangt al langere tijd in de lucht, maar is nog altijd niet officieel. Deze week werd gesuggereerd dat de clubs een akkoord hadden bereikt over een transfersom van ongeveer zeven miljoen euro, maar de verdediger is nog steeds niet gearriveerd in Rotterdam. De ochtendkrant weet te melden dat er dit weekend sowieso een Argentijn naar Nederland vliegt en naar alle waarschijnlijkheid is dat Senesi. 

Barreal moet de tweede versterking worden en samen moeten ze circa twaalf miljoen euro kosten. Hoewel Feyenoord sinds deze week extra Europa League-inkomsten bij kan schrijven, zal de club creatief moeten zijn wanneer het Senesi én Barreal wil halen. De Telegraaf weet dat de Rotterdammers erover nadenken om de aanvaller te huren, zodat hij later gekocht kan worden. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 31 Aug 2019 om 11:36
    https://vamosciclon.com/san-lorenzo/encaminada-la-venta-de-marcos-senesi-a-feyenoord-de-holanda-mercado-de-pases-2019
zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›