Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen'' FOTO | Fer krijgt nieuw rugnummer bij Feyenoord 'Toch nog geen Bozenik vandaag, overgang uitgesteld' Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen'' Tapia afwezig tegen Heracles; Twee spelers zijn op weg terug

'Turkse club wil Van der Heijden verlossen van Feyenoord'

( 1 reacties)
'Turkse club wil Van der Heijden verlossen van Feyenoord'

Jan-Arie van der Heijden kan zijn loopbaan vervolgen in de Turkse Süper Lig. Volgens Voetbal International onderzoekt Istanbul Basaksehir de mogelijkheden om de verdediger over te nemen van Feyenoord.

De Turkse club wil voor het sluiten van de transferperiode zaken doen met Feyenoord, maar heeft zich nog niet officieel in Rotterdam gemeld. Van der Heijden mag vertrekken bij Feyenoord en ontbreekt in de selectie voor het Europa League-duel met Hapoel Beer Sheva.

Eerder had Panathinaikos interesse in de 31-jarige verdediger, maar de Grieken hebben niet de financiële middelen om de transfer rond te krijgen. Voor Basaksehir, de club van oud-Feyenoorder Eljero Elia, is dat geen probleem. Daarnaast staat Van der Heijden zelf open voor een transfer naar Istanbul.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Aug 2019 om 12:14
    Ruilen met Elia