Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

''Het is ongelooflijk dat hij nooit bij Feyenoord terecht is gekomen''

( 0 reacties)
''Het is ongelooflijk dat hij nooit bij Feyenoord terecht is gekomen''

Het is ongelooflijk dat Bryan Linssen nog niet bij Feyenoord speelt. Dat stelt Hugo Borst, analist voor onder meer FOX Sports en het Algemeen Dagblad. 

"Als je Linssen wegdenkt bij Vitesse, blijft er weinig van over", begint Borst bij De Eretribune op FOX Sports. "Ik vind het ongelooflijk dat hij nooit bij Feyenoord terecht is gekomen. Het is een speler die te groot is voor de subtop. Hij zou zeker een vaste waarde bij Feyenoord worden. Het is een publieksspeler, die ontzettend populair zou worden."

Eerder deze week sprak Linssen opnieuw zijn ambities uit. "Iedereen heeft de ambitie om hogerop te gaan en te zien hoe ver je kunt komen. Feyenoord is een topclub in Nederland en zal dat ook altijd blijven. Als ik zeg dat ik Feyenoord, Ajax of PSV niet zie zitten, dan zou ik liegen voor de camera", zei hij toen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›