Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

Feyenoord zet streep door transfer: ''Dat is nog niet duidelijk''

( 0 reacties)
Feyenoord zet streep door transfer: ''Dat is nog niet duidelijk''

Jordy Wehrmann wordt voorlopig geen speler van FC Dordrecht. De 20-jarige middenvelder leek vrijwel zeker te vertrekken naar De Krommedijk, maar kampt momenteel met een blessure.

"Het is nog niet duidelijk hoe lang Wehrmann uitgeschakeld is", laat RTV Rijnmond weten. Dordrecht hoopt nog altijd op twee speler uit Rotterdam-Zuid. "Naast Wehrmann staan Crysensio Summerville, die vorig seizoen al een halfjaar werd gehuurd, en Marouan Azarkan nog op de verlanglijst."

Of het daadwerkelijk tot een verhuur komt, is nog maar de vraag. "Beide spelers komen nu nog uit voor de Onder 19 van Feyenoord, maar kunnen door de samenwerking van de Rotterdammers met de Dordtse club ook rijpen in de eerste divisie", aldus het regionale medium.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›