Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

'Eredivisionist zoekt nieuwe linksback en hoopt op Nelom'

( 0 reacties)
'Eredivisionist zoekt nieuwe linksback en hoopt op Nelom'

Willem II hoopt zich te versterken met Miquel Nelom. De oud-Feyenoorder geldt in Tilburg als belangrijkste kandidaat om aan de selectie te worden toegevoegd als de nieuwe linksback.

Dat meldt het Brabants Dagblad dinsdagmorgen. Nelom is clubloos nadat zijn Schotse avontuur bij Hibernian mislukte. Daarna dook de 28-jarige back op bij Vitesse, maar gedurende zijn proefperiode wist hij geen contract af te dwingen. 

Het is geen verrassing dat Willem II uitkomt bij de transfervrije Nelom. Joris Mathijsen, de technisch directeur van de Tilburgse club, speelde in het verleden bij Feyenoord samen met Nelom. Martin van Geel was in de periode nog de technische man in Rotterdam, waar hij nu de algemeen directeur van Willem II is.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›